logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

10°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

Košarkaši i košarkašice Škole košarke „Prvi koš“ Vitez na kontrolnim treninzima košarkaške reprezentacije BiH!

prvi kos vitez

Početak nove 2017. godine u Školi košarke „Prvi koš“ će sigurno pamtiti za sva vremena. Nakon što je kvaliteta njihova rada prepoznata angažiranjem trenera za seniorski sastav KK Travnik Bosna Tours, danas su dobili još jedan motiv više da svoju pozitivnu priču nastave širiti i dalje!

Naime, iz ureda Košarkaškog saveza BiH na adresu Škole košarke „Prvi koš“ Vitez stigao je poziv za dva dječaka rođena 2004. (Daniel Matijanić i Marin Marin) i dvije djevojčice rođene 2002. (Sara Valjan i Danijela Begić), kao potencijalne reprezentativce, na kontrolne treninge u cilju što bolje selekcije i pripreme za sljedeća prvenstva koja te selekcije očekuju u narednom periodu. Treninzi se u narednim danima održavaju u Sarajevu, a na okupljanju će biti najbolji košarkaši i košarkašice iz čitave BiH.

NovaBila.info | Mario Debeljak

„Pozitivna priča oko Škole košarke Prvi koš Vitez nastavlja se i u novoj godini. Sretni smo da će naši mladi košarkaši i košarkašice imati priliku predstaviti naš rad i naš grad, od srca im čestitamo na tome, kao i njihovim roditeljima. Također, želimo uživati u ovom trenutku, ali također i pozvati sve dječake i djevojčice da nam se pridruže na sljedećim treninzima. Drago nam je da pored kvalitetnog rada, službenih utakmica kroz Ligu mladih KSB, kao i mnogobrojnih turnira i kampova na kojima sudjelujemo, imamo priliku poslati naše najvrjednije članove na kontrolne treninge košarkaških reprezentacija, a po uputama Košarkaškog saveza BiH“, rekli su iz Škole košarke “Prvi koš” za portal NovaBila.info.

Čestitamo vrijednim trenerima i mladim košarkašima i košarkašicama iz Škole košarke Prvi koš na još jednom priznanju kvalitetnog odnosa i rada!!

Sve podatke o Školi košarke možete pronaći na njihovoj službenoj Facebook stranici.

im|artinfo.ba, preuzeto s portala novabila.info

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17