logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

20°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

Viteški košarkaški div predvodi ekipu KK “Travnik”

bosnjak-igor-kk

Upravni Odbor Košarkaškog kluba „Travnik“ BT imenovao je Igora Bošnjaka za trenera seniorske ekipe. Dosadašnji trener Karač Fikret i njegov pomoćnik Anes Miralem vodit će mlađe selekcije. Razgovarali smo s Igorom i donosimo njegova očekivanja u novim izazovima.

Već 1999. godine Bošnjak je zaigrao za KK Vitez, gdje je se rodila njegova ljubav prema košarci.

“Vremenom je postajalo sve izražajnije i jače, pa čak i najteže povrede koje su mi se dogodile baš na košarkaškim utakmicama nisu me udaljile od ovog prekrasnog sporta. Također, privukao me i detalj što je ovo kolektivni sport gdje jednostavno suradnja mora biti na najvišem nivou da bi očekivali dobar rezultat.“, rekao je Bošnjak za portal NovaBila.info.

Ovaj mladi trener ističe kako će svoj primarni posao nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture uskladiti sa obvezama trenera, te dodaje da je ključ svega u dobroj organizaciji.

„Ovaj izazov za mene predstavlja jednu potvrdu kvalitetnog rada kojeg provodimo u Školi košarke „Prvi koš“ Vitez. Dakle, prije ili kasnije, predan, pošten i kvalitetan rad će se prepoznati od ljudi koji razumiju da samo tako možemo napredovati i biti još prepoznatljiviji.“, istaknuo je Bošnjak.

„Već sam prije spomenuo da je KK Travnik jedna jako dobro organizirana i pozitivna sredina u kojem uprava, na čelu s predsjednikom Azemom Ejubovićem osigurava najbolje uvjete u kojima se mogu ostvariti najbolji rezultati. Nadam se dobrim rezultatima, napretku mladih i domaćih igrača, te da ćemo nastaviti suradnju na duže staze.“, zaključio je Igor te poslao lijep pozdrav čitateljima ovog, kako sam kaže novog i inovativnog portala i poželio nam puno sreće u daljnem radu, kojem ne želimo ništa drukčije.


NovaBila.info | Mario Debeljak

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17