logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

NK Novi Travnik priopćenjem ukazao na brojne nepravilnosti bh. nogometa

nk novi travnik stadion

"NK Novi Travnik najoštrije osuđuje sva dešavanja koja se u zadnje vrijeme događaju na nogometnim travnjacima koja nisu sastavni dio nogometa i koji istom nanose nepopravljivu štetu", stoji u priopćenju Kluba koje prenosimo u cijelosti:

Ove godine smo ponovno se vratili u I Ligu Federacije te u ovih 14. kola smo puno puta osjetili šta znači biti kada vas smatraju da ste „mali klub“ koji pokušava da se pošteno natječe na zelenom travnjaku.

Zar je moguće da netko tko bi trebao biti taj i paziti na ponašanje drugih sam se ponaša da vrijeđa i psuje i prijeti a što nam se dešava iz kola u kolo. Šta reći igračima koji su ginuli utakmicu 90 minuta i koji nakon završene utakmice u svlačionici se osjećaju bespomoćno i uplakano iako su u igri zaslužili i bili bolji, da li im reći da ima nova utakmica kad iz utakmice u utakmicu ponovno isto.
I kako im reći da nogometna pravila nevrijede isto na jednom i drugom kraju travnjaka zašto postoje dokazi i činjenice koje neosporno potvrđuje naše tvrdnje.
Kako reći doktoru koji u klubu radi besplatno i koji je svojim pozivom da bude doktor izabrao humanost ,da je normalno da ga netko psuje i vrijeđa bez imalo grižnje savjesti i bez ikakvog razloga.
Ali još jednom i uvijek ćemo osuditi kako smo naveli događanja koja nisu sastavni dio nogometne igre i nikako ne možemo opravdati takva ponašanja od bilo koga dolazila, pa i od onih koji su sastavni dio našeg malog kolektiva i temeljem navedenog ćemo pokrenuti sve potrebne mjere iz naše nadležnosti.

Nk Novi Travnik kako smo naveli iako još uvijek smatraju da smo „mali klub“ će se časno boriti i sve utakmice do kraja odigrati pošteno i nećemo se predati da ostvarimo naš zacrtani cilj, stoji u priopćenju NK Novi Travnik.

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17