logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

10°C

Kiseljak

Oblano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Održana ulična utrka viteških srednjoškolaca

odrzana utrka u vitezu

Nakon nekoliko godina pauze u Vitezu je ponovno održana organizirana utrka srednjoškolaca, i to sve u sklopu projekta Promocija amaterskog sporta i rekreacije za zdrave navike pod vodstvom Udruge "Volim Vitez".

Više od 150 učenica i učenika Srednje škole i Mješovite srednje škole Vitez, divan i sunčan jesenji dan u Vitezu iskoristilo je za druženje, rekreaciju i natjecanje na Gradskom trgu i ulicama grada, u čemu su ih srdačno bodrili prolaznici i profesori. Nakon neizvjesne utrke u duljini od 1300 metara najuspješniji u muškoj konkurenciji bio je Hasan Huskić, dok je kod djevojaka najbrža bila Mija Vujinović. Druga mjesta pripala su Adrijanu Glavočeviću i Ivani Blaž, a treća Anesu Kermi i Leoni Blaž.

Organizatori su na trgu nakon utrke osigurali druženje za sve sudionike i prolaznike uz glazbu i osvježenje, kao i nagrade za najuspješnije koje su dodjelili ravnatelji škola Boris Marjanović i Sead Hrustić, te u ime Udruge "Volim Vitez" Dajana Maros.

"Cilj nam je u Vitezu kod mladih osoba stvoriti navike da se bave sportom, da se redovito rekreiraju i vode život ispunjen zdravim navikama, te je ovo jedan u nizu projekta kojeg provodimo na tragu toga", kazala je u izjavi za medije članica organizacijskog odbora ovoga projekta Dajana Maros, te posebno zahvalila djelatnicima škola, Doma zdravlja i MUP-a SBŽ na pomoći.

Inače projekt Promocija amaterskog sporta i rekreacije za zdrave navike proveden je uz potporu Ministarstva kulture i športa F BiH, te Intesa Sanpaolo banke i poduzeća Real kop.

artinfo.ba | preuzeto s portala dnevnik.ba

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17