logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Uspješno održan Streetball turnir u Kiseljaku

basket finalisti

 

Konačno jedan drugačiji i nešto urbaniji događaj u Kiseljaku su jučer upriličili Košarkaški klub Kiseljak i Udruženje mladih Kiss. Riječ je o prvom streetball turniru u kojem je snage odmjerilo po šest ekipa u skupini za dječake te seniore. Osim službenog dijela turnira održano je i natjecanje u gađanju trica u kojem su pak mogli sudjelovati svi igrači ali i posjetitelji. Turnir je uz dobru glazbu i druženje trajao cijeli dan i večer dok je prije finalne utakmice održan i nastup kiseljačkog rap sastava OTG dok je program upotpunila i kiseljačka LDF plesna skupina.

Pobjedu u kategoriji dječaka osvojila je ekipa iz Busovače čiji je predstavnik bio najuspješniji i u gađanju trica. Drugo mejesto pripalo je Novotravničanima a treće ekipi KK Kiseljak 1. U kategoriji seniora najuspješnija je bila ekipa Almaras Visoko dok je drugo mjesto pripalo ekipi Snooker&Billiard Club Kiseljak a treće Rukometnom klubu Kiseljak. Najuspješniji u gađanju trica bio je Neven Okić iz ekipe Kerovi.

Događaj su podržali: Sarajevski kiseljak, Euro Sport d.o.o. Kiseljak, ministarstva kulture i sporta ŽSB i FBIH, Općina Kiseljak, predsjedatelj Sabora ŽSB, ministar financija ŽSB , JP Vodovod i kanalizacija doo Kiseljak, Hotel Bank, Boreas, Nif commerce-Maks


 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17