logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

10°C

Kiseljak

Oblano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Kiseljak: Završen malonogometni turnir 'Bilalovac 2018'

bilalovac turnir

Sinoć su odigrane posljednje dvije utakmice turnira "Bilalovac 2018" koji organizira NK CPU Bilalovac. Turnir koji ima tradiciju dugu blizu trideset godina i ove godine je privukao veliki broj ekipa, a utakmicu za treće mjesto odigrali su Top tim 3 (plavi) i Picerija Romantik a rezultat je bio 3:2 za Top tim 3.

U finalu su se sastali ekipe Autodijelovi HS i Top tim 3 (bijeli). Utakmica koja je odlučivala prvaka imala je neizvjesno prvo poluvrijeme, ali u drugom je ekipa Autodijelova HS ubacila u brzinu više i na kraju pobijedila rezultatom 5:0.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su predstavnici NK CPU Bilalovac, načelnik Općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak, te predstavnik premijera Vlade SBK Elvedin Mušanović.

U pauzi i nakon finalne utakmice za posjetioce je organiziran glazbeni dio programa, a slavlje i druženje je trajalo do dugo u noć Na turniru je sudjelovalo preko 20 ekipa i turnir je trajao 27 dana. Treba spomenuti da je NK CPU Bilalovac organizirao i dvije humanitarne noći na kojima je veliki broj posjetilaca kupnjom ulaznica pomogao liječenje Nejre i Nejle Agić.

artinfo.ba | preuzeto s portala novum.ba

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17