logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

13°C

Kiseljak

Oblano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Kreševo: Održano 18. prvenstvo Lovačkog saveza Herceg-Bosne u lovnom streljaštvu

lovci foto

Sudjelovala su 34 lovca, svrstana u devet ekipa, a na početku su im se obratili predstavnik domaćina, Lovačkog društva „Tetrijeb“ iz Kreševa, Mladen Malenica, te, u ime organizatora, Lovačkog saveza Herceg-Bosne, član Upravnog odbora i predsjednik ŽVL-a Jako Čavara

Natjecanje je, također se obrativši nazočnim, otvorio načelnik Općine Kreševo Renato Pejak, a počasni hitac ispalio je najstariji član LD „Tetrijeb“, Jozo Ban.

Nakon dvije serije, prvo mjesto u ekipnom poretku zauzela je HLU „Orao“ iz Čitluka (82 pogotka), drugo mjesto osvojila je LU „Sava“ iz Orašja sa 70 pogodaka, a treće zajednička ekipa LD „Tetrijeb“ Kupres i LD „Galeb“ Čapljina sa jednim pogotkom manje.

U finalu u pojedinačnoj konkurenciji nastupilo je šest najboljih natjecatelja, a na kraju je najbolje ciljao Marijan Luburić (HLU „Orao“ Čitluk, 42 pogotka), drugi je bio njegov kolega iz istog kluba Tomislav Luburić (40), dok je treće mjesto zauzeo Ivica Bačić (LU „Jadran“, Neum, 40). Po 39 pogodaka zabilježili su četvrtoplasirani Mario Dugandžić (HLU „Orao“ Čitluk) i petoplasirani Mustafa Beširević (LU „Sava“ Orašje), a jedan pogodak manje šestoplasirani Alen Franić (LU „Jadran“ Neum).

Voditelj natjecanja bio je Vlado Bošnjak, a diplome, zahvalnice, pokale i druge nagrade uručili su Nikica Kraljević, tajnik Saveza Ivica Lučić, Jako Čavara i Mladen Malenica.

artinfo.ba | preuzeto s portala dnevnik.ba

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17