logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

13°C

Kiseljak

Oblano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Počeo je četvrti međunarodni šahovski turnir ‘Travnik open 2018’

sah turnir

Više od 50 šahista iz pet zemalja sudjeluje na 4. međunarodnom turniru “Travnik open 2018”, koji se održava u Travniku do 26. srpnja.

Predsjednik Upravnog odbora Šahovskog kluba “Travnik” Dženan Dautović kazao je kako na turniru sudjeluju šahisti iz BiH, Srbije, Makedonije, Njemačke i Francuske, koji se natječu u sedam kola po švicarskom sustavu.

"Osim seniora, na turniru imamo i najmlađe šahiste, kadete, koji su prethodno sudjelovali na Prvom kadetskom šahovskom festivalu", kazao je Dautović.

Istaknuo je da nagradni fond turnira iznosi 4.200 maraka, a taj iznos bit će raspoređen na deset redovnih i osam specijalnih nagrada.

"Financijski je bilo dosta teško sklopiti taj nagradni fond, pa je on nešto manji nego prethodne godine. Tu su nam najviše pomogli projekti Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta SBK-a i naš sponzor BH Telecom", dodao je.

Dautović je naglasio da je turnir u kalendaru Svjetske šahovske federacije, te da predstavlja najjače seniorsko natjecanje koje se održava u Travniku.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

 

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17