logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Prijavite se na Bučićki maraton i osvojite vrijedne nagrade

bucicki maraton 1

Udruga PRONT iz Novog Travnika po prvi put ove godine (27. srpnja) organizira Bučićki maraton u sklopu manifestacije "Bučićko ljeto 2018".

Iskreno se nadamo kako će “Bučićki maraton” postati tradicionalan, te da će svake godine okupiti sve više trkača i rekreativaca. Staza je dugačka sedam kilometara, a start je na stadionu Neobarje, a natjecatelji će proći cijele Bučiće do pješčare, preko Balića, pored stare Crkve i nazad do stadiona Neobarje. Bit će to jedinstvena prilika da se upoznaju ljepote ovog novotravničkog kraja, a mi kao organizatori potrudit ćemo se da svake godine nivo utrke podignemo na veću razinu, priopćili su iz novotravničke Udruge PRONT.

Pobjednicima u muškoj i ženskoj konkurenciji pripast će pehar, medalje i nagrada u iznosu od po 250 Km, koje je omogućilo Ožujsko pivo.

Na sudjelovanje na utrci mogu se prijaviti svi zainteresirani, bez obzira jesu li rekreativci ili profesionalci, a prijavu možete poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj +387 63 829516.

bucicki maraton 2

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17