logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

13°C

Kiseljak

Oblano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

(VIDEO) Završen "Mini basket fest Busovača 2018

minibasket busovaca 1

Košarkaški klub "Busovača" u subotu je bio domaćin natjecanja "Mini basket fest Busovača 2018"

Riječ je o svojevrsnom festivalu košarke - natjecanju koje je okupilo skoro 400 mladih košarkašica i košarkaša iz 15-ak klubova koji djeluju pod okriljem Košarkaškog saveza Herceg-Bosne.

Uz brojne mlade košarkašice i košarkaše, sugrađane, organizatore, domaćine i članove busovačkog kluba, ovogodišnji “Mini basket fest Busovača 2018” otvorio je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara. Svečanom otvaranju ovog velikog sportskog događaja prethodio je mimohod busovačkim ulicama pod pratnjom Limene glazbe HKC-a Nova Bila.

minibasket busovaca 2

Uz predsjednika Čavaru, sve prisutne ispred organizatora, na samom početku pozdravio je i predsjednik Košarkaškog kluba “Busovača” Nikica Petrović i predsjednik Košarkaške akademije KS HB Romeo Bilinovac. Igračicama i igračima, između ostalog, poželjeli su mnogo uspjeha u natjecanju i srdačnu dobrodošlicu u Busovaču – košarkaški grad koji ovaj sport njeguje 40-ak godina.

minibasket busovaca 3

Nakon završenog natjecanja, najuspješniji među dječacima bili su košarkaši iz Hrvatskog košarkaškog kluba Široki Brijeg. U finalu su svladali vrlo dobre Posušane iz HKK Posušje. Među djevojčicama, u odličnoj završnici košarkašice Tomislava slavile su protiv Livna i zasluženo osvojile prvo mjesto. Nagrade pobjednicima u muškoj konkurenciji uručio je predsjednik KK Busovača Nikica Petrović, a u ženskoj konkurenciji predsjednik Sportskog saveza Općine Busovača Jozan Laštro.

artinfo.ba

 

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17