logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Pehar ide u Sloveniju: Svečano zatvoren "Sarajevski kiseljak open 2018."

finale turnir 18

 

Slovenac Tom Kočevar-Dešman osvajač je teniskog turnira "Sarajevski kiseljak open 2018.". Rezultatom 6:7,3:6 u finalu je bio bolji od Nijemca Elmara Ejupovića.

Meč je odigran u dosta teškim uvjetima s obzirom da je skoro cijelo vrijeme padala kiša no publika je ipak imala priliku vidjeti odličan tenis.

Pehare je prilikom svečanosti zatvaranja turnira finalistima dodijelio načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak a novčane te druge nagrade direktor turnira Robert Biletić koji se i ovom prilikom zahvalio cijelom organizacijskom timu kao i svim sponzorima i pokroviteljima te naravno publici koja je kako je kazao proteklih devet dana imala priliku gledati vrhunske mečeve kakav je bio i ovaj finalni.

"Nadam se da ćemo sljedeće godine turnir podići na još veću razini, jer samo sa takvim stavom smo i došli do ovoga što danas imamo a to je jedan od najboljih turnira ove razine u BiH pa i šire", kazao je direktor turnira i predsjednik Teniskog kluba Elliptic koji je uz Općinu Kiseljak i organizator turnira.
Pohvale za organizaciju turnira uputili su i sami finalisti složivši se kako su današnji uvjeti s obzirom na kišu ipak više odgovarali Slovencu koji je jučer igrao i finale parova u kojem je pobjedu osvojio australski par Propoggia-Puodziunas.

Svečanosti zatvaranja ispred pokrovitelja i sponzora nazočili su i predsjedateljica Doma naroda PFBIH Lidija Bradara, ispred Federalnog ministarstva kulture i sporta Goran Lulić, Svjetlan Stanić ispred grupacije Stanić te Marin Malbašić kao predstavnik Sarajevskog kiseljaka.

Supervizor turnira bio je Azur Uščuplić dok je finalni meč sudio Aleksandar Stekić.

Podsjećamo, riječ je o međunarodnom teniskom turniru koji spada u kategoriju jednog od najjačih teniskih turnira u Bosni i Hercegovini s obzirom da se isti održava pod okriljem ITF-a, Međunarodne teniske asocijacije.
Nagradni fond je 15.000,00 dolara a boduje se i za ATP ljestvicu. Turnir organiziraju Teniski klub Elliptic i Općina Kiseljak.
Ovo je 19 ukupno i deveto izdanje turnira pod okriljem ITF-a.

Turnir se ove godine održao pod visokim pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića a isti su podržali i predsjednik FBIH Marinko Čavara, predsjedateljica Doma naroda PFBIH Lidija Bradara, Federalno ministarstvo zdravstva, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Federalno ministarstvo financija, Ministarstvo obrazovanja znanosti, kulture i športa ŽSB kao i tvrtke: Sarajevski kiseljak, Barić d.o.o. , HT ERONET, Croatia osiguranje, Mix company, Ceste company, Karlovačko, Inoma,Juicy, Duno-lit d.o.o., Domotex Kiseljak, Motel Zigi, Motel Maks, STR Nina, Pekara Matić, Marcaffe, Foto studio Pavlović, Euro sport Kiss, Delta security, HRT Kiseljak i Kiss FM.

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

SPORT

Sve spremno za stolnoteniski turnir u Lepenici

Sutra se u dvorani osnovne škole u Lep

NULA DINAMA ZA KRAJ SAVRŠENE EUROPSKE JESENI

Nogometaši Dinama odigrali su bez pogo

NAJTEŽI PORAZ REALA U POVIJESTI

Nogometaši Reala sinoć su se dobro osr

NOVO ISKUSTVO ZA KISELJAČKE RUKOMETAŠICE

  Kiseljačke mini-rukometašice j

KARATE : BRONCA ZA TROGRLIĆA

  Ivica Trogrlić osvojio je bron

ČERVAR OBJAVIO ŠIRI POPIS

Izbornik hrvatske muške rukometne repr

Beganoviću bronca na europskom prvenstvu

    Kreševljak Edin Beganović n

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17