logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

4°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Odluka Saveza: Bodovi Kiseljaku, kazne igračima, treneru i širokobriješkom Klubu

rukomet siroki kiseljak

 Natjecateljsko povjerenstvo Rukometnog savveza Herceg-Bosne, nakon dopremljenih dopunskih izvješća, održalo je sjednicu na kojoj je razmatran prekid utakmice 14. kola Prve lige RS H-B između HRK Široki -HRK Kiseljak, stoji u službenoj Odluci koju je danas dobilo i vodstvo kiseljačkog Kluba a iz koje izdvajamo najvažnije:

Utakmica se registrira službenim rezultatom 0:10 u korist HRK Kiseljak dok se HRK Široki, oduzima jedan bod od ukupno osvojenih bodova.

Igrač Širokog Mate Marušić bit će sankcioniran sa dvije prvenstvene utakmice dok će igrač Kiseljaka Tarik Gogić dobiti saknciju od pet prvenstvenih utakmica ne igranja.

Sa najdrastičnijom kaznom je prošao trener Širokog Mihovil Bilać koji je sankcioniran kaznom zabrane bavljenja rukometnim sportom od šest mjeseci, počevši od 22. travnja tekuće godine.
Kažnjen je i širokobriješki Klub koji će u blagajnu Saveza "donirati" 600 KM.

Iz Rukometnog kluba Kiseljak ističu da su zadovoljni Odlukom i izrečenim kaznama, no da suosjećaju sa "Širokim" s kojim kao i dosad žele njegovati prijateljski odnos. S tim u vezi već je i dogovorena prijateljska utakmica i mjesta bilo kakvom rivalitetu jednostavno nema, istaknuli su iz Uprave Kluba.

 

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17