logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Nešto novo u Busovači: Univerzalna sportska škola “Alfa” kreće s radom

alfa

Od subote u Busovači s radom počinje Univerzalna sportska škola "Alfa". Riječ je o projektu koji za cilj ima uključivanje što većeg broja djevojčica i dječaka u sportske aktivnosti, odnosno stvaranje navike svakodnevnoga tjelesnog vježbanja.

Škola će raditi po programu verificiranom od nadležnih tijela, a djecu će na principu njihovog svestranog psihofizičkog razvoja učiti osnovama desetak sportova te usmjeravati u odabir onog pravog. Škola će se baviti i deformitetima kod djece (zakrivljenost leđa, stopala – kineziterapija, pravilno držanje, pravilno hodanje, tračanje i sl.)

Upis djece u školu sporta, kao i prvi trening, bit će održan predstojeću subotu (21. travnja 2018. godine) s početkom u 12 sati. Mjesto održavanja treninga i upisa je dvorana Osnovne škole "Busovača". Škola je namijenjena djeci u dobi od 5 do 12 godina, a s djecom će raditi visokoškolovani treneri.

Prvih pet treninga i upoznavanje s radom škole su BESPLATNI!

Univerzalna sportska škola "Alfa" ideja mladog Busovljaka

Idejni osnivač univerzalne sportske škole "Alfa" u Busovači je časnik OS BiH Ante Petrović. Završio je fakultet za tjelesnu i zdravstvenu kulturu te je u nekoliko sportskih klubova bio kondicijski trener.

U izjavi za grad-busovaca.com portal kazao je kako ideja za osnivanjem univerzalne sportske škole postoji već duže vrijeme:

"Petogodišnjim studiranjem i radom u nekoliko sportskih klubova spoznao sam učinke i važnost usmjeravanja djece u odabir pravog sporta. To i jest svrha naše univerzalne sportske škole. Mi djecu kroz psihofizički razvoj učimo osnovama desetak sportova te usmjeravamo u odabir onog za koji su talentirani", kazao je Ante.

"Radimo na razvoju različitih motoričkih sposobnosti koristeći različite igrice, poligone i štafetne igre. Nakon završetka našeg programa možemo djecu usmjeriti u treniranje određenog sporta za koji dijete pokazuje određene predispozicije", dodao je on.

Program škole podijeljen je u nekoliko stupnjeva, ovisno o dobi djeteta, te svaki stupanj ima plan i program prilagođen dobi djeteta te je u skladu s karakteristikama njihova rasta i razvoja, odnosno uvažava njihove osobine i sposobnosti, a provode ga stručnjaci iz područja kineziologije.

Upisati se u Univerzalnu sportsku školu "Alfa" Busovača i o njoj dobiti sve informacije možete na mobitel broj 063-937/335 i na Facebook stranici "Univerzalna sportska škola Alfa Busovača".

artinfo.ba | preuzeto s portala grad-busovaca.com

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

SPORT

Prikaze i u Münchenu

Na Facebook stranicu možete slati sv

Karačić i Duvnjak najbolji tandem prvenstva!

Hrvatska rukometna reprezentacija odig

Sjajna Hrvatska prohujala kroz Munchen, na redu je Köln

Hrvatski rukometaši upisali su još jed

I U DRUGOM VELESLALOMU ANDREA KOMŠIĆ ČETVRTA

Andrea Komšić jučer je vozila još jeda

KISELJAČANIN NA PRIPREMAMA SA ČELIKOM !

Nogometaši zeničkog Čelika trenutno su

NOVI PORAZ ZRINJSKOG, 10 POENA MILIČEVIĆA

  Košarkaši Zrinjskog upisali su novi p

KAUBOJI PO POBJEDU NAD AKTUALNIM PRVAKOM EUROPE!

Pred hrvatskom rukometnom reprezentaci

NOVO ČETVRTO MJESTO ZA ANDREU KOMŠIĆ!

Andrea Komšić nastavlja sa dobrim rezu

MAN CITY KUPUJE IGRAČA HAJDUKA!

Manchester City na korak je do dovođen

SP rukomet : Hrvatska sa B sastavom razbila Bahrein!

Hrvatska rukometna reprezentacija savl

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17