logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

8°C

Kiseljak

Oblano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Igor Bošnjak ponosan na Travničane: Čestitam svojim igračima, hvala navijačima

igor bosnjak trener

Igor Bošnjak šef stručnog stožera KK "Travnik Bosna Tours" rekao je kako je ponosan na svoje igrače zbog plasmana u play off A1 lige.

"Kada pogledam da smo na kraju prvog dijela sezone imali negativan omjer i da su nam mnogi predviđali grčevitu borbu za ostanak, još više sam ponosan na rezultat koji je napravila seniorska ekipa KK “Travnik Bosna Tours”. Ponosan sam na činjenicu da većina igrača igra svoju sezonu karijere, ponosan sam na činjenicu da su igrači koji su u prošlosti bili u sjeni dobili određene zadatke i uloge, te se s njima prezentirali u najboljem svjetlu, a možda najponosniji na činjenicu da smo osim ekipe Čelika, sve ekipe u A1 Ligi pobjedili bar jednom, posebno iz gornjeg dijela tablice", kaže Bošnjak.

"Veseli i podatak da smo odlične utakmice odigrali i u gostima, te se kući vraćali s pobjedama, što pokazuje da ekipa ima kvalitet. Ponosan sam na proteklu godinu i na povijesni rezultat koji smo ostvarili plasiravši se u play off A1 Lige. U polufinalnom susretu ekipa KK “Gradina” Srebrenik je apsolutni favorit, ali vjerujemo da možemo odigrati minimalno dvije odlične utakmice, te se tako nagraditi za odličnu sezonu, kojoj se bliži kraj. Moram još jednom čestitati svojim košarkašima na jako dobroj sezoni, ali i zahvaliti navijačima koji su odreagirali na promociju naših domaćih utakmica, te dali punu podršku našim dobrim rezultatima", zaključio je šef stručnog stožera Travničana.

Travnik u play offu starta sa pozicije četvrtog mjesta, piše bhbasket.ba (V.B.).

artinfo.ba | preuzeto s portala hrvatskareprezentacija.hr

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17