logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

RK Kiseljak: Juniori uspješno nastavili sezonu, najavili utakmice u Kiseljaku

rk juniori

 

Nakon zimske pauze, protekloga vikenda nastavljeno je natjecanje u Prvoj ligi Herceg - Bosne za mlade. Naši juniori u drugom kolu turnirskog natjecanja išli su u Žepče gdje su odmjerili snage sa domaćinom Rukometnim klubom Žepče te sa Rukometnim klubom Delminium iz Tomislavgrada, dok ekipa Nove Bile nije nastupila u ovom krugu.
U odličnoj atmosferi viđena je veoma kvalitetna predstava naših juniora, dojmovi su naše ekipe. Prva utakmica, kako su kazali, protiv Žepča igrala se neizvjesno do samog kraja i uz malo više sportske sreće pobjeda je pripala domaćinu rezultatom 23:21. Drugu utakmicu u srazu sa Delminiumom naši juniori otvorili su nešto lošije te u jednom trenutku gubili rezultatom 16:11. Međutim, na kraju su ipak slavili rezultatom 21:22.
"Ono što nas najviše raduje kod ove ekipe jest odlična atmosfera među igračima, koja je doprinijela rezultatima koje ostvarujemo u ovoj sezoni" kazali su iz Kluba te zahvalili domaćinu na gostoprimstvu ali i najavili sljedeći turnir u Kiseljaku 24./25.2. 2018. god.
Detalje o natjecanju možete pogledati na stranici:

http://www.rsh-b.com/…/445-prva-liga-hb-muskarci-sezona-201

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17