ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Zvezde Granda

rajic zg

FOTO : arhiv

Kiseljačanin Ivan Rajić fantastičan je bio i u šestom krugu Zvezda Granda. Mladi roker je ponovo sve oduševio, a njegov nastup nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Ivan se natjecao sa Ivanom Dimkovski iz Beograda, koja također ima 17 godina.

Prva njegova pjesma bila je "Svadbarskim sokakom", ali verzija koju je interpretirao Đorđe Balašević. Druga pjesma bila je od grupe Bolero "Sviri harmoniko,tugo,tugo". 

Ovaj sjajni pjevač iznenadio je izborom pjesama i odličnom izvedbom.Raspon glasa, scenska karizma i sve ostalo čine Ivana mnogo zrelijim. 

I njegova protukandidatkinja bila je odlična te je i ona osvojila svih 6 glasova. Išlo se na preglasavanje, a i tu je bilo neriješeno, 3-3. Saša Popović odlučio je u korist Ivana Rajića.

Komentari žirija bili su odlični za oba kandidata. Također, pohvalili su Ivanov konstantni napredak, i istaknuli kako je ovo njegov najbolji nastup.

No, Ivan ipak neće nastaviti natjecanje. Naime, Grand mu je ponudio ugovor na devet godina, a Ivan to u ovom trenutku nije spreman prihvatiti. To je značilo i diskvalifikaciju. Ivan je odlučio biti svoj, kao i kroz cijelo natjecanje. 

Ne sumnjamo kako će ostvariti veliku karijeru. U narednom periodu pred njim je mnogo izazova, a o tome ćemo pisati nekom drugom prilikom.

Ivan se oglasio na društvenim mrežama.

"Želim se zahvaliti i Grand produkciji na ukazanoj prilici koju sam po mom mišljenju iskoristio na najbolji mogući način. Nažalost u ovom trenutku moje karijere jednostavno nisam spreman napraviti ogroman korak kao što je potpisivanje ugovora od 9 godina, ovim odbijanjem sam dobio obavijest da sam diskvalificiran te da se moj put ovdje završava. Ne znam koliko ste mogli primjetiti da sam u natjecanju imao stil pjevanja i ponašanja upravo onako kako ja osjećam glazbu i volio bih ostati vjeran onom što sam ja zapravo. Osjetio sam da potpisivanjem ugovora gubim ono što vam predstavlja Ivan Rajić. Ja ću se u budućnosti posvetiti drugim projektima, a možda se nekada budemo opet gledali na najvećoj sceni Balkana, nikada se ne zna šta život nosi. Možda će neki misliti da je ovo greška ali ne mogu protiv sebe... Želim svu sreću kolegama koji su prošli dalje i pozorno ću vas pratiti sve do finala", napisao je Ivan Rajić.

Ivanov nastup možete pogledati od 2:29:00

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17