ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Potpora svim majkama

megan merkle

Meghan Markle je u kolumni za New York Timers prvi put progovorila o gubitku bebe, a tu su njenu ispovijest pozdravila razna udruženja kao potpora obiteljima koje su izgubile dijete.

– Čestitam Meghan jer je imala hrabrosti podijeliti svoju priču s toliko ljepote i elokvencije – izjavila je Zoe Clark-Coates, dužnosnica udruženja Mariposa Trust koja pomaže osobama koje su izgubile dijete.

– To je tema o kojoj se ne priča često – dodala je Clark-Coates, autorica knjige o tuzi i trudnoći. Po njenim riječima, svaki put kada neka slavna osoba govori o gubitku bebu ili kada to bude tema neke televizijske serije, ‘uočavamo veliko povećanje broja ljudi koji traže našu pomoć’. Napisan u prvom licu, članak vojvotkinje opisuje patnju njenog supruga Harryja te njihovu zajedničku tugu i bol. Meghan i Harry su roditelji 18-mjesečnog Archieja.

Podaci udruženja Tommy's, koja financira istraživanja o pobačaju i prijevremenom porodu, kažu da jedna od pet trudnoća završi pobačajem ili prijevremenim porodom, što je oko 250.000 takvih trudnoća godišnje u Velikoj Britaniji.

 Sophie King, primalja u tom udruženju, tvrdi da je pobačaj još uvijek tabu tema u društvu te da majke poput Meghan, koje su odlučile podijeliti svoje iskustvo, to rade kako bi stale na kraj stigmi i sramu. Meghan Markle izgubila je bebu u srpanju. To se, kako je rekla, dogodilo za vrijeme presvlačenja njihovog prvorođenca Archieja, a bol je opisala kao oštar grč.

Harry i Meghan su u studenom prošle godine otišli živjeti u Kanadu, ali su se u ožujku preselili u SAD, u Los Angeles.

 

izvor: ljepotaizdravlje.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17