ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Prvi udarci bebe

maja_suput_trudnoca.jpg

Maja Šuput je za IN Magazin govorila o svojoj trudnoći i iskustvima koje je do sada stekla. Trbuh joj je počeo rasti, a nedavno je osjetila i prve udarce svoje bebe.

"Rastem, rastem! Ja sam se zadnja dva tjedna stalno bunila: Ja jedina nemam trbuh, sve trudnice imaju trbuh, kakva sam ja to trudnica, nit mučnine.Nije da se žalim, ali daj, beba, javi se da znam, ono... Ali po knjizi ispada da je trbuh narastao baš kad treba", kazala je pjevačica.

Beba joj se nedavno prvi put javila.

"Ono što nas je najviše razveselilo kao roditelje je da beba prati naš tempo jer je boksanje bilo u ponoć. Znači nije beba u devet sati ujutro ili u podne, nego u ponoć. Onda je Nenad stavio glavu na trbuh i rekao: 'Ljubavi tatina, bravo. Noćna ptica na mamu'", našalila se pjevačica.

Ispričala je da je kupila sve potrepštine za bebu.

"Veseli me to. Pa to mi je sad prvi put. Vrlo vjerojatno, obzirom na moje godine, i zadnji pa nek se dijete veseli", zaključila je.

No Maja ne miruje. Itekako je aktivna na poduzetničkom planu. Na kojim je novim projektima radila posljednjih mjeseci, pogledajte u videu.

 

 

izvor: index.hr

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17