• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

Ideje

pokloni darovi

Uvijek je zanimljivo gledati kako netko zna lijepo zamotati i ukrasiti poklon. Zašto i vi ne biste probali, vrlo je jednostavno, a mi vam donosimo nekoliko lijepih i jednostavnih ideja.

Osmislite osnovnu temu i prema njoj nabavite papire za zamatanje i potrebne trakice i ukrase. Možda ćete odabrati rustikalnu ili zlatnu temu, ali izborom teme prije početka motanja će vam itekako olakšati posao.

dar1.jpg

 

Prije nego što počnete sa zamatanjem pobrinite se da imate oštre škare, kako biste u jednom potezu ravno odrezali potrebni komad papira i selotejp.

Obostrano ljepljiva traka je san svakog tko se bavi ovim poslom jer zahvaljujući njoj je puno lakše namjestiti i zalijepiti papir i svi pokloni izgledaju lijepo zamotano. Jako je bitno izabrati pravu veličinu papira za zamatanje, u protivnom će vam pokloni izgledati neuredno s čudnim kutovima i vidljivom trakom za lijepljenje.

Ako namjeravate poklone ukrasiti sa grančicama, vrpcama, češerima, kuglicama ili s bilo čim drugim što vam padne na pamet - pobrinite se da vam je nadohvat ruke kad počnete s umatanjem.

DAR3.jpg

dar4.jpg

DAR5.jpg

DAR6.jpg

 

 

Nikolina J/artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1in2019 brn

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17