„JA BLOGERICA“

nikolina simic blogerica

87362730_178013843634732_1893273703504936960_o-(1).jpg

 

Kiseljačanka Kristina Šimić već duže vrijeme prati rad poznate bh. influencerice Hane Hadžiavdagić- Tabaković tako da nije puno dvojila o prijavi u  novi zabavni show u kojem će u ulozi mentorice nastupiti upravo Hana.

Riječ je o emisiji, „Ja blogerica“, a Kristina se kako kaže, iz  radoznalosti prijavila na isti, te ne očekujući nikakve posebne rezultate.

”Ovo je show koji će sigurno uzdrmati javnost i izazvati brojne reakcije, ali isto tako biti najgledaniji. Opet najljepša mentorica s kojom će top deset djevojaka provesti mjesec živeći svoj životni san. Jedva vas čekam drage moje djevojke i žene, jedva vas čekam”, napisala je Hana na svom Instagram profilu.

Kako kaže Kristina za Artinfo,  nije bilo nekih posebnih očekivanja budući da se prijavio veliki broj kandidatkinja iz cijele BiH, ali ju je iznenadila vijest kada je saznala da je ušla u Top 10 kandidata, što je za nju već veliki uspjeh budući da se do sada nije nikada bavila nečim sličnim.

Show možete pratiti od 17. ožujka 2020. na Federalnoj televiziji i podržati Kristinu u ostvarenju njezinih snova.  Za sada nam nije mogla odavati detalje jer se sprema mnoštvo zanimljivosti koje ćemo imati priliku gledati u narednom razdoblju.

Sve mlade djevojke iz cijele Bosne i Hercegovine okupljene u ovom show-u trenutno borave u Tarčinu gdje imaju snimanja i različite izazove u kojima će se okušati.

View this post on Instagram

💫

A post shared by KRISTINA ŠIMIĆ 💫 (@k_simic99) on

Nikolina J/artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17