Barakude

vaterpolo vrlic

Već tradicionalno, krajem godine Hrvatski vaterpolski reprezentativci za svoje vjerne navijače pripreme poseban poklon za kraj tekuće i nove uspjehe u nadolazećoj godini.

Naime, upravo s tim razlogom ulaze u nešto drugačiju ulogu od one na koju su navikli pa iako im kamere i pozornost nisu strani, preuzimaju ulogu manekena pod čarobnim štapićem vizažistice Sanje Agić i fotoobjektivom renomiranog hrvatskog fotografa Šime Eškinje koji je posebno zbog tog projekta doputovao iz Amsterdama.

Rezultat suradnje je fenomenalan, što se vidi iz priloženog kao i po brzini kojom kalendari nestaju iz Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Barakude smo ove godine vratili u njihovo prirodno okruženje pa su fotografije snimane na bazenu, u svlačioni, pod tuševima…prošli smo s njima sve što ih u njihovim dnevnim obvezama na bazenu prati.

Kalendar je crno – bijeli, što posebno pridonosi isticanju njihove urođene markantnosti.

Inače, Barakude već u siječnju očekuje Europsko prvenstvo, dok u srpnju odlaze na Olimpijske igre. Svi ti datumi posebno su označeni u kalendaru reprezentacije pa ćete moći pratiti sve njihove aktivnosti, navodi Ivana Janković iz Hrvatskog vaterpolskog saveza.

148350 – kopija.jpg

148349 – kopija.jpg

148348 – kopija.jpg

148344 – kopija.jpg

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17