gossip girl

Čini se da su tračevi o povratku omiljene tračerice bili istiniti. Pogodili ste, vraća se Gossip Girl. Potvrđena je vijest da o narudžbi 10 novih epizoda hit serije za HBO Max, no čini se da više nećemo pratiti burne živote Serene i Blair, već da će sličan koncept obuhvatiti potpuno nove likove iz istog miljea. Unatoč tome, Blake Lively, Leighton Meester i Chace Crawford potvrdili su da su otvoreni za sudjelovanje u novom projektu.

Radnja će biti smještena 8 godina nakon završetka originalne serije, u 2020. godinu, a između ostalog će popratiti društvene promjene uzrokovane razvojem društvenih mreža i transformacije koje je doživio sami New York. Složit ćete se da su tehnologija i društvene mreže zaista strelovito napredovale od početka serije, to jest 2007. godine, stoga je zanimljiv kut gledanja njihov utjecaj na zlatnu (ili bolje rečeno najzlatniju) mladež.

Vijest da će originalni scenarist Joshua Safran surađivati s produkcijskom kućom autora serije Josha Schwartza i Stephanie Savage na ovom projektu zvuči obećavajuće i nadamo se da će ekipa ostati vjerna originalnom konceptu.

Držimo fige za barem neki mali cameo dobro poznatih lica i jedva čekamo upoznati nove likove, kao i njihove odjevne kombinacije!

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17