• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

ella 1

 

Ella Dvornik, hrvatska blogerka i kćerka pokojnog pjevača Dine Dvornika, se nakon pet godina veze udala za svog izabranika Charlesa Pearcea s kojim ima kćerku Balie Dee.

Ella i Carles su prethodnih dana odmarali u Meksiku, a nakon toga su se uputili u Las Vegas gdje su izgovorili sudbonosno "da".

"Prije 5 godina, kad smo se tek upoznali, Charles me htio odvesti u Vegas da se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. Ali sad je imam. Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom. Posljednje tri godine otkad smo zaručeni pokušavali smo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Evrope, to je bilo jako, jako teško. Pa smo napravili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frank rekao, 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! Tek vjenčani! Gorila! P. S. Balie, volimo te (sad si službena)", napisala je Ella objašnjavajući svojim fanovima kako su se odlučili za vjenčanje u Las Vegasu.

 

ella 2

 

Za ovu priliku Ella je odabrala haljinu Juraja Zigmana, a Charles klasično crno odijelo.

artinfo.ba | preuzeto s portala klix.ba

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1in2019 brn

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17