• LEDA 2

zara 1

 

Zara je upravo predstavila moćnu kolekciju s talijanskom trendsetericom Giorgijom Tordini

Zara je službeno krenula u proljetnu ofenzivu s kolekcijama koje se predstavljaju iz tjedna u tjedan. Tek što smo vidjeli novu proljetnu kolekciju inspiriranu Marokom, danas su nam servirali limitiranu kolekciju statement komada čije je zaštitno lice talijanska dizajnerica Giorgia Tordini.

Podsjetit ćemo se da je Tordini bila zaštitno lice jesenske kolekcije iz koje smo izdvojili nekoliko popularnih komada, uključujući jednu mini haljinu boje čokolade koju su nosile sve domaće i strane trendseterice.

Nova kolekcija koja je trenutno samo dostupna online donosi širok izbor dnevnih i večernjih kombinacija. Tražite li genijalan kožni baloner, mini suknju na kopčanje ili neku bluzu u stilu 70-ih ovo je kolekcija koja će pokriti sve vaše potrebe. Tu je i nekoliko zgodnih haljina, od točkaste maksi haljine s prorezom koju možete furati za dnevne i večernje prigode ovisno o dodacima koje odaberete i nama najdraža drapirana mini haljina s cvijećem koju ćemo nositi uz seksi sandale s trakicama. U nastavku pogledajte lookbook sa zgodnom Tordini...

 

zara 2

zara 3

zara 4

zara 5

zara 6

 

artinfo.ba | preuzeto s portala buro247.hr

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17