• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

amra silajdic

Proslavljena bh. manekenka Amra Silajdžić Džeko obratila se putem Instagrama svim damama pred nadolazeći praznik, Dan zaljubljenih. Amra je svojim pratiteljima poslala jasnu poruku koja je najviše namjenjena damama. Ona je poručila pripadnicama ljepšeg pola da je krajnje vrijeme da počnu trenirati i brinuti o svom zdravlju. Ona je u kratkoj video poruci poručila damama da je zdravlje najbitniji faktor u njihovim životima te da redovnim treninzima i pravilnom ishranom mogu pomoći svom tijelu da sve buduće životne prepreke savladaju na veoma jednostavan način.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Drage moje, dragi moji. Pošto je jako bitno da najviše na svijetu volimo sami sebe, na Dan zaljubljenih 14. februara idemo početi s izazovom. Idemo se brinuti o sebi najbolje što možemo (kroz pravilnu ishranu i fizičku aktivnost), idemo se super osjećati u svojoj koži. Dan za danom, na youtube kanalu ću postavljati video treninga uz osnovne upute, ali i prijedlog onoga što bi trebalo biti na vašem jelovniku. I ne zaboravite- akcenat je uvijek na ishrani. Koliko god da trenirate, bez adekvatnog odmora i dobro izbalansirane ishrane, nema rezultata. Idemo izbaciti sve ono što nije dobro za nas, idemo se potruditi i dati sve od sebe 30 dana, idemo se boriti za sebe.. boljeg sebe. 😍 #30dayfitnesschallenge 💪🏼

Objavu dijeli Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic)

-Drage moje, dragi moji. Pošto je jako bitno da najviše na svijetu volimo sami sebe, na Dan zaljubljenih 14. februara idemo početi s izazovom. Idemo se brinuti o sebi najbolje što možemo, kroz pravilnu ishranu i fizičku aktivnost, idemo se super osjećati u svojoj koži. Dan za danom, na Youtube kanalu ću postavljati video treninga uz osnovne upute, ali i prijedlog onoga što bi trebalo biti na vašem jelovniku. I ne zaboravite, akcenat je uvijek na ishrani. Koliko god da trenirate, bez adekvatnog odmora i dobro izbalansirane ishrane, nema rezultata.
Idemo izbaciti sve ono što nije dobro za nas, idemo se potruditi i dati sve od sebe 30 dana, idemo se boriti za sebe, boljeg sebe- poručila je Amra svojim pratiteljima na Instagramu.

 

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1in2019 brn

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17