ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Posjeta Maraski

plenkiii.jpg

FOTO : HDZ BIH

Predsjednik HDZ-a BiH i dopredsjedatelj Doma naroda PS BiH dr. Dragan Čović i predsjednik Vlade RH Plenković posjetili su tvornicu Maraska u Zadru. Naime, visoki politički dužnosnici pozvani su na proslavu 200. obljetnice Maraske i industrijsku proizvodnju  Maraschina.

Prije samog obilaska tvornice i industrijskih postrojenja, predsjednik Čović i premijer Plenković održali su sastanak s gospodinom Stanićem, vlasnikom i predsjednikom Uprave "Stanić Grupe" koja je odnedavno preuzela vlasništvo nad ovim poznatim brendom s ogromnom tradicijom na europskom i svjetskom glasu.

Nova uprava predstavila je tehnološki aspekt ulaganja koji u određenim segmentima nadilazi i renomirane europske brendove, kao i viziju daljnjeg razvoja postrojenja koji trebaju nastaviti tradiciju i povijest Maraske.

Ovom događaju nazočili su i ministrice iz Vlade RH, ministrice Tramišak i Obuljen, guverner HNB Vujčić, saborski zastupnik Kalmeta, kao i zadarski župan Longin te gradonačelnik Zadra Dukić, priopćeno je na službenoj stranici Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17