ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Koordinacija HDZ-a

koordinacija fed razina

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je koordinacija predsjednika dr. Čovića i dužnosnika HNS-a i HDZ-a BiH na razini Federacije BiH. Ovakvi sastanci i koordinacije već su ustaljena praksa oko svih tema koji se odnose na političke procese i aktivnosti na federalnoj razini u oba doma Parlamenta Federacije BiH i Vlade FBiH.

Ključna tema današnje koordinacije bila je tema Izbornog zakona BiH i političkih razgovora koji se vode. Svi medijski spinovi i izmišljene afere koje se posljednjih dana guraju u javni i medijski prostor su klasični primjer obmane kako bi se pozornost skrenula s temeljnih političkih pitanja, a tema reforme izbornog zakonodavstva koje treba otkloniti sve oblike dominacije i diskriminacije to svakako jest. Izmišljeni dokumenti imaju svrhu skretanja pozornosti s problematike koja je u ovom trenutku najveći imperativ za unutarnje odnose, odnose među narodima i cjelokupan politički sustav.

Također, razgovaralo se i o zdravstvenim, gospodarskim i drugim mjerama u kontekstu epidemije koronavirusa i okviru planova koji se odnose na županijske vlade koje moraju biti također izravno uključene u takve procese, uključujući i najniže razine kao što su općinske i gradske razine vlasti.

Proces cijepljenja je već otpočeo, iako ne u takvoj mjeri kao što je to planirano, obzirom na poteškoće koje su se pojavile u okviru programa „Covax“ i probleme s nabavkom. Sve snage i kapaciteti koji postoje moraju biti jasno usmjereni u osiguravanju zdravlja i sigurnosti stanovništva, kako u Federaciji, tako i na prostoru čitave Bosne i Hercegovine. Zdravstvene ustanove moraju imati sve neophodne resurse kako bi održavale stabilnost u ovakvoj zdravstvenoj situaciji,sstoji u priopćenju.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17