ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
SIP odlučio

sipcik.jpg

 

Središnje izborno povjerenstvo donijelo je odluku o poništavanju izbora na 26 redovnih biračkih mjesta i dva biračka mjesta za glasanje u odsutnosti na području općine Srebrenica. Odluka je donesena na 13. (korespodentnoj) sjednici.

Za potvrdu ove odluke glasalo je šest članova SIP-a, a među njima i predsjednik Željko Bakalar. Na sjednici su predstavljeni svi problemi i malverzacije koji su se događali tijekom izbornog procesa na ovom području, te je odluka bila očekivana. 

Također, poništeni su i izbori na 89 biračkih mjesta na području Doboja, iz istog razloga. 

Kada je u pitanju Travnik, usvojena je odluka o nemogućnosti preuzimanja gradonačelničke funkcije kandidata SDA Mirsada Pece, kojemu je potvrđen mandat, ali je preminuo na dan izbora.Postojale su dvije opcije, dodjela mandata drugom kandidatu po broju glasova, a to je bio kandidat Hrvatske demokratske zajednice Goran Pejaković, koji je osvojio 6946 glasova, te raspisivanje prijevremenih izbora kao druga opcija. Središnje izborno povjerenstvo odlučilo se za drugu opciju, te će u Travniku biti održani prijevremeni izbori. 

U Srebrenici i Doboju , na biračkim mjestima na kojim su uočene nepravilnosti, bit će provedeni ponovni izbori.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17