ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Proslava po epidemiološkim mjerama

sejdo_profilna.png

Sretan rođendan druže predsjedniče!

Komšić je jedini predsjednik koji na rođendansko slavlje može pozvati sve birače koje navodno predstavlja, a da ne prekrši epidemiološke mjere!

Sunce je zasjalo u Banovićima kad je Mevla rodila Mirsada. Tako kaže Elzina Pirić. Čisto sumnjamo da je sunca bilo u Kiseljaku i središnjoj Bosni kad je Danica rodila Željka, na današnji dan prije 57 godina. Ma koliko se probijalo, taj je dan u većinski hrvatskim područjima u BiH morao biti tmuran jer rodio se čovjek koji će postati simbolom gaženja političkih prava naroda kojem pripadaju njegovi roditelji, a samim time i on sam, barem deklarativno. Željko kojeg Danica rodi na današnji dan 1964. godine u Sarajevu danas je maskota bošnjačkog nacionalizma. Svoju je poziciju uzurpatora političkih prava hrvatskog naroda u BiH potvrdio čak tri puta, voljom i glasovima bošnjačkog biračkog tijela.

Naravno, Željko se za ovu ulogu pripremao cijelog svojeg života. Obožavajući Josipa Broza, jednog od najvećih diktatora 20. stoljeća koji je pobio na desetine tisuća Hrvata od Bleiburga do Crvene Stijene u Kiseljaku, rodnom mjestu Marka Komšića, Željkova oca. Dokazao se Komšić i u proteklom ratu kao dobitnik najvišeg ratnog odličja tzv. Armije BiH „Zlatnog ljiljana“. Jest da je za to morao primiti metak s hrvatskih položaja, al isplatilo se. Poput pravog Alijinog pionira, Željko Komšić dokazuje svoju odanost i pokazuje zahvalnost svome dominantno bošnjačkom biračkom tijelu svakoga dana. Svojim izjavama i političkim djelovanjem mnogim je Hrvatima ogadio BiH, zemlju koja je i njihova Domovina, u čiju su obrani prvi stali dok je babo njegovog sadašnjeg političkog menora Bakira Izetbegovića, tvrdio da to nije njegov rat.

Ipak, Željko Komšić je fenomen. Kao član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, mogao bi na proslavu rođendana pozvati sve svoje birače Hrvate. Sumnjamo da bi prekršio epidemiološke mjere, a ako i prekrši halalit će mu prva dama u Bošnjaka, Sebija Izetbegović. Samo mu većina naroda kojem je oduzeo politička prava halaliti neće niti može. I da, nije zgoreg napomenuti onima koje Komšić pozove na feštu da sa ponesu alkohola. Jedini je to siguran način da nešto popiju jer slavljenik nikomu ne garantira da sam neće popiti sav alkohol koji mu se nađe pri ruci. Ionako mu je bolje da se ne trijezni, jer možda ni sam sebe trijezan ne može podnijeti što je sasvim razumljivo. Sretan rođendan druže predsjedniče sa željom da nam opet budeš predsjednik, ali brate onih koji te biraju, Bošnjaka!

 

AP/artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17