ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Provedbeni izborni stožer

IMG_1487-Copy-702x336.jpg

 

HDZ BiH na svim lokalnim razinama je spreman za izbore u Bosni i Hercegovini, zaključeno je na sjednici Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH održanoj danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru.

Predsjednica Provedbeni izbornog stožera (PIS) i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto i voditelji odjela analizirali su plan svih aktivnosti po odjelima. Komentirane su sve predizborne obaveze, operativni, analitički i tehnički planovi postavljeni suklandno kalendaru obveza. Istaknuto je kako je HDZ BiH na svim lokalnim razinama organizacijski i politički spreman za predstojeću izbornu kampanju i lokalne izbore.

Sjednici je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, koji je podržao rad i potaknuo voditelje odjela Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH na ozbiljnost i ispunjavanje svih stranačkih obveza kroz postavljene ciljeve za lokalne izbore.

Ciljevi i smjernice kao i cijeli tijek kampanje mora biti usklađen i prilagođen svakoj lokalnoj razini s ključnim preporukama iz Izborne strategije HDZ BiH za lokalne izbore 2020. godine, naglašeno je.

Poseban naglasak je postavljen na poštivanje rokova sukladno postavljenom kalendaru, a sve aktivnosti moraju biti prilagođene preporukama Kriznih stožera, koje su na snazi, istaknuto je na u objavi na službenim stranicama stranke.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17