ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Bušić zahvalila biračima

busic radoje mladen

Zdravka Bušić, dopredsjednica Hrvatske demokratske zajednice i nositeljica liste HDZ-a za XI izbornu jedinicu uputila je riječi zahvale biračima. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Drage Hrvatice i Hrvati, hrvatski državljani u Bosni i Hercegovini i diljem svijeta, poštovani birači,

U ime Hrvatske demokratske zajednice i u svoje osobno, zahvaljujem vam što ste u velikom broju iskoristili svoje ustavno pravo i izišli na izbore za Hrvatski sabor. Posebno zahvaljujem vama koji ste svoj glas dali listi Hrvatske demokratske zajednice za XI. izbornu jedinicu.

Svojim glasom omogućili ste da naša lista osvoji sva tri mandata i time pridonijeli uvjerljivoj pobjedi Hrvatske demokratske zajednice na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem. Hrvatskoj demokratskoj zajednici time ste dali prigodu da našu zajedničku Domovinu vodi i dalje sigurnim smjerom ka zajedničkom boljitku. Vaša potpora obvezuje nas na još snažniji angažman na svemu što će nas dodatno povezati, kao jedan narod koji živi diljem svijeta.

Posebnu zahvalu upućujem članstvu i simpatizerima u Bosni i Hercegovini i svijetu, kao i brojnim volonterima i svima koji su pridonijeli pobjedi Hrvatske demokratske zajednice.

Ovo je naša zajednička pobjeda!

Vaša, Zdravka Bušić, dopredsjednica Hrvatske demokratske zajednice i nositeljica liste HDZ-a za XI izbornu jedinicu.

Dnevnik.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17