ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Busovača

pl busovaca ladies

 

 

Ladies night manifestacija u organizaciji udruge Arka iz Kiseljaka ovoga će tjedna po prvi put biti održana u Busovači. Kao i svaki prethodni put u Kiseljaku, Kreševu i Vitezu, i u Busovači će osim na lijepom druženju i zabavi, naglasak biti i na ženskom poduzetništvu.

Naime, sat vremena prije početka projekcije filma, dakle od 18:00 sati u prostorijama Kina (Kino Theatre) okupit će se sve zainteresirane poduzetnice iz Busovače i okolice, dame koje imaju namjeru pokrenuti svoj biznis ili pak već postojeći hobi pretvoriti u posao. Kako bi im pomogli u tome, organizatori su pozvali gospođu Helenu Lončar, ravnateljicu Zavoda za zapošljavanje FBIH kako bi damama predsatvila aktualne projekte za zapošljavanje i samozapošljavanje ali i dala neke druge korisne savjete ili pak odgovorila na upite. Također, pozvane su u predsatvnice iznimno aktivnog Udruženja poslovnih žena u BiH ve već dugi niz godina aktivno rade upravo na osnaživanju ženskog poduzetništva. Predstavnice Udruženja će osim i svojim aktivnostima govoriti i o vlastitim poduzetničkim iskustvima.

Organizatori ovim putem pozivaju sve zainteresirane poduzetnice da se odazovu ovom zanimljivom druženju u četvrtak od 18 sati u Kina Theatre.Više informacija na broj 063 284 832!

Inače, sama manifestacije će podrazumijevati projekciju filma "Kao šefica" (Like a Boss) te druženje uz glazbu uživo za koju će ovoga puta biti zaduženi Mirza i Vedran (Two Silent). Sve sudionice uživat će u piću dobrodošlice (Vina Deklić), dobit će i brojne poklone i poklon bonove, mogućnost besplatnog šminkanja te će sudjelovati u nagradnoj igri brenda Kryolan (LoveRich Kryolan).

Ulaznice po cijeni od 10KM su dostupne na recepciji Kina a iste možete rezervirati i na broj 063 799 267!

Samo neki od sponzora su Deklić vina, Galant Kiseljak, salon vjenčanica Arijana Kiseljak, Kryolan, butik Elagant (Busovača), Inoma, salon Extreme Busovača..

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17