• Pile

Dzidic.jpg
FOTO :
Interpol / Mladen Džidić na INTERPOL-ovoj potjernici
Osuđeni ubojica i bjegunac iz mostarskog zatvora Mladen Džidić uhićen je u Hrvatskoj, a ovu informaciju za Klix.ba potvrdilo je nekoliko izvora iz bh. policijskih agencija.
 
Ovaj portal javlja neslužbeno da je Džidić uhićen prije tri dana u Sesvetama u jednom stanu gdje je pronašao utočište. Također, potvrđeno je da mu je u Hrvatskoj za sada određen pritvor do sredine kolovoza, a o svemu je obaviješten Interpol u Sarajevu, koji je i raspisao crvenu potjernicu za Džidićem. Treba podsjetiti da se on nakon redovnog dopusta nije vratio u Kazneno-popravni zavod Mostar.
 
Džidić se s redovnog dopusta trebao vratiti 11. siječnja u 13 sati, no odlučio je pobjeći. Za to vrijeme mu se gubio svaki trag. Inače, u raspisanoj potjernici je navedeno da je Džidić rođen 1974. godine u Wuppertalu u Njemačkoj te da ima državljanstvo Bosne i Hercegovine, Njemačke i Hrvatske. Džidić je osuđen na 17-godišnju kaznu zatvora zbog ubiojtva Branislava Obradovića, a prije sedam godina je u Mostar prebačen iz KPZ-a Zenica.
 
bljesak.info
0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17