ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

dodik profil

 

 

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u razgovoru za N1 da je sa svojim kolegom iz ove institucije Željkom Komšićem, završio “personalno i politički”.
Naime, Komšić je podnio krivičnu prijavu protiv Dodika zbog njegovih izjava na obilježavanju godišnjice Trećeg pješadijskog puka Oružanih snaga BiH, koji kako je rekao Dodik baštini tradiciju Vojske Republike Srpske.

Komšić i ja smo završili!

– Tužio je, vidjećemo šta će biti, tužio je i prošli put – istakao je Dodik za N1.

Kako je predsjedavajući Predsjedništva BiH potom pojasnio, dosad je imao mnogo prijava i raznih prijetnji. Komšićev potez ocjenjuje “političkom igrom”.

Ko drži još ozbiljno do Željka Komšića, pustite kraju.

Sto prijava sam imao dosad, stalno mi prijete nečim, prije dvije godine su mi htjeli pretresati kuću i uzimati stvari. Eto mu njegova tužba, što se mene i njega tiče, politički smo završili. Pošto smo dio jednog istog tijela, pokušao bih da shvatim o čemu se radi, ali on se odlučio za takvu stvar. On igra svoju političku igru i to pripada ljudima koji su politički marginalni.

Završili smo, personalno smo završili, politički nemamo šta da radimo. Ono što bude u interesu naroda kojeg ja predstavljam, naravno da ću podržati, ja ne mogu da biram članove Predsjedništva – dodao je Dodik.

Dodik je ocijenio da se previše pažnje poklanja pitanjima poput uniforme vojnika Oružanih snaga, a prema pitanjima poput rominga.

Evo ja njega više nikada neću tužiti – poručio je Dodik u razgovoru za N1, te dodao:

– Napravili smo nešto u tom Predsjedništvu s romingom koje sada neće nitko u Savjetu ministara da provodi pa me pozivaju u Europi.

To se nikoga ne tiče, to što možemo da izgubimo priču o jeftinom romingu, to nikog ne zanima ali zanimaju uniforme – naglasio je on.

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4
  • tk elliptic davis cup turnir

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17