logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

10°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

Grupacija Gudelj povećala plaće svojim djelatnicima za 14 %

eurotank

Sve aktualnija iseljavanja i odlazak mladih radno sposobnih i obrazovanih ljudi i cijelih obitelji iz naše zemlje ponukao je i kompaniju Gudelj da poveća plaće svojim uposlenicima i time zadrži svoje postojeće i buduće radnike, naime kompanija Gudelj povećala je plaće svojim uposlenicima za 14 posto, što je za svaku pohvalu.

Kompanija Gudelj d.o.o. koja se bavi prodajom i dostavom nafte i naftnih derivata, a posjeduje i Marketinško-prodajno odjeljenje i Kamenolom dolomita, sa benzinskim crpkama Eurotank.

Podsjećamo da se općina Vitez ubraja u red razvijenijih, uspješnijih u Federaciji, pa i u Bosni i Hercegovini, a nedavno je predsjednik Udruge viteških poslodavaca, Anto Rajković kroz Udrugu koju vodi pokušao realizirati ideju povećanja plaća uposlenih u kompanijama Poslovnog centra PC – 96. Jedna od kompanija koja je svojim uposlenicima povećala plaće je i Ecos, koja se bavi se trgovinom materijala za vodu i centralno grijanje te proizvodnjom fleksibilnih cijevi. U Ecosu je od 1. travnja plaća veća za 11%.

artinfo.ba | preuzeto s portala radiovitez.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17