logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

20°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

Ranko Debevec položio svečanu zakletvu za predsjednika Suda BiH

ranko debevec

Sudac Ranko Debevec danas je položio svečanu prisegu za predsjednika Suda Bosne i Hercegovine u Visokom sudskom i tužiteljskom vijeću Bosne i Hercegovine (VSTV BiH), priopćeno je iz VSTV-a.

Predsjednik Debevec je svečanu izjavu dao predsjedniku VSTV-a BiH Milanu Tegeltiji, u prisustvu potpredsjednica VSTV-a BiH Jadranke Lokmić Misirača i Ružice Jukić, drugih članova VSTV-a BiH, brojnih kolega iz Suda Bosne i Hercegovine i Tužiteljstva Bosne i Hercegovine i drugih gostiju.

Prilikom polaganja svečane prisege, predsjednik VSTV-a Milan Tegeltija je istakao uvjerenje da imenovanjem Debeveca nastupa nova era za funkcioniranje i rad Suda Bosne i Hercegovine, ističući da će predsjednik Debevec, kao rukovoditelj institucije, doprinijeti povećanju povjerenja javnosti u rad Suda Bosne i Hercegovine i cjelokupnog pravosuđa, razvoju zdravih i profesionalnih odnosa u kolektivu Suda Bosne i Hercegovine te da će od njegovog imenovanja imati koristi svi građani Bosne i Hercegovine, pravosudni sustav u cjelini kao i suci Suda Bosne i Hercegovine, priopćili su iz VSTV-a u povodu ovog događaja.

VSTV BiH je, tijekom sjednice koja je bila održana 14. prosinca 2016. godine u Mostaru, donijelo odluku o imenovanju Ranka Debevexa na poziciju predsjednika Suda Bosne i Hercegovine.

artinfo.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17