logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

KAKO SMO UCJENJIVALI HRVATE: Povlačenje Komšićeve kandidature za "Travanjski paket"

miletic zlatko

Glavni tajnik Demokratske fronte Zlatko Miletić kazao je večeras za N1 da je na adresu Hrvatske demokratske zajednice otišla ponuda koja je uključivala i odustajanje Željka Komšića od kandidature za člana Predsjedništva BiH. Ponuda je, kako je pojasnio, odbijena.

Miletić je za N1 ocijenio da je Ured visokog predstavnika u potpunosti "gurnut na stranu, što nije dobro". S tim u vezi, tvrdi da visoki predstavnik nije prisustvovao nijednom sastanku o izmjenama Izbornog zakona. Zatim se dotakao uloge Hrvatske demokratske zajednice u izmjenama Zakona rekavši:

"Oni su preambiciozni. Nije točno da se oni samo bore za Hrvate. Išli smo toliko daleko da smo im u jednom trenutku ponudili da svih 17 mjesta u Domu naroda Parlamenta Federacije pripadne njima, ali uz uvjet da Dom naroda ima samo ulogu zaštite vitalnog nacionalnog interesa odnosno da ne bude u ulozi Zastupničkog doma. Ponudili smo im da se vrati 'Travanjski paket' obećavši da će Željko Komšić povući svoju kandidaturu za člana Predsjedništva. Oni su to odbili. Oni zapravo žele neprikosnoveno vladati Federacijom sa deset posto dobivenih glasova", kazao je Miletić za N1.

artinfo.ba | preuzeto s portala dnevnik.ba

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17