logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Vlašić se sprema za novu zimsku turističku sezonu

vlasic nova sezona

"Niz aktivnosti planirano je s ciljem unaprjeđenja zimske turističke ponude na Vlašiću, a posjetitelji za predstojeću sezonu, između ostalog, mogu očekivati organiziran doček Nove godine na platou Babanovac", izjavio je direktor Turističke zajednice ŽSB Miroslav Matošević.

O načinima na koje je moguće što kvalitetnije organizirati zimsku turističku sezonu, razgovarano je ovih dana na sastanku predstavnika Turističke zajednice ŽSB, privatnih poduzeća, ugostiteljskih objekata i skijališta.
Matošević ističe da je u fokusu bilo službeno otvaranje zimske turističke sezone, od 21. do 23. prosinca, uz manifestaciju “Shankanje”, koju organizira turistička agencija “SolAzur&Buenavista”, a u koju se, uz Turističku zajednicu, uključuje i privatni sektor, te lokalna i kantonalna vlast.

"Za otvaranje sezone, Turistička zajednica i hotelska poduzeća s Vlašića osigurat će svim posjetiteljima, tradicionalno, porciju graha i kuhano vino. Tu je i bogat zabavni program, doček Djeda Mraza i besplatna podjela paketića za najmlađe te ‘Igre bez granica’ na snijegu", kazao je Matošević.

Po njegovim riječima, prvi put će Turistička zajednica ŽSB, uz financijsku potporu ugostiteljskih poduzeća, organizirati doček Nove godine na platou Babanovca, a okupljene će zabavljati DJ Exit.

"I ove godine, na Vlašiću će biti sezonska ambulanta i turistički informativni centar. Trenutno se, s Općinom Travnik i Sportsko-rekreacijskim centrom Vlašić, nastoje realizirati i aktivnosti unaprjeđenja funkcioniranja samog zimskog centra, u smislu uspostavljanja učinkovitog prometa vozila unutar samog centra, uspostave zabrane vožnje motornih sanki po skijaškim stazama, postavljanja nove prometne signalizacije, te uvođenja reda u prodaju hrane i pića", naglasio je Matošević.

Prema informacijama iz poduzeća koja upravljaju vertikalnim transportom, kako ističe Matošević, cijene ski karata trebale bi ostati na prošlogodišnjoj razini, dok posjetitelji više neće plaćati cjelodnevnu kartu parkinga, nego će cijena ovisiti o dužini zadržavanja.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17