logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Željko Komšić je instrument u rukama bošnjačkih unitarista i nacionalista

komsic

Priopćenje OO Mladeži HDZ BiH Travnik

Budući da je Željko Komšić već treći puta uzurpirao poziciju člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda zahvaljujući bošnjačkim glasovima, smatramo istog nelegitimnim članom Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda i drugim članom Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda. Također, stava smo kako je Željko Komšić tipičan primjer autošoviniste jer je značajan dio svoje političke karijere i protekle izborne kampanje temeljio na širenju animoziteta i mržnje prema Hrvatima, a i u koaliciji je sa osvjedočenim mrziteljima Hrvata i ekstremistima iz opskurnog Građanskog saveza Emira Suljagića i Reufa Bajrovića.

Željko Komšićje nesumnjivo instrument u rukama bošnjačkih unitarista i nacionalista kojima je cilj napraviti unitarnu državu BiH, ili barem entitet Federaciju BiH, isključivo po mjeri bošnjačkog naroda. Pomoću Željka Komšića stranke sa sjedištem u Sarajevu provode rigidnu i licemjernu politiku kojom se pod plaštom borbe za BiH, realiziraju bošnjački nacionalni, pa i nacionalistički projekti, kojima je cilj daljnja asimilacija i majorizacija Hrvata. Zahvaljujući mržnji prema Hrvatima u znatnom dijelu bošnjačkog biračkog tijela, Željko Komšić je ponovo okupirao poziciju hrvatskog naroda u Predsjedništvu BiH, iako je njegova potpora među Hrvatima u BiH na razini statističke greške. Cjelokupno svoju političku karijeru Željko Komšić može zahvaliti nevjerojatnom dodvoravanju i poltronizmu prema bošnjačkom narodu. Jeftinim populizmom Željko Komšić je postao udarna perjanica bošnjačkog nacionalizma, providno upakiranog u patriotizam. On je bio i ostao dekapacitirani političar koji parazitira na „probosanskoj“ i „patriotskoj“ demagogiji. Ulizivanje „patriotama“ i „probosanskim“ snagama je pretvorio u unosno zanimanje, te isključivo zbog podilaženja bošnjačkim nacionalistima bijednim floskulama, postao je podoban Hrvat za ostvarivanje njihovih težnji daljnjeg narušavanja koncepta konstitutivnosti naroda i dodatnog produbljivanja neravnopravne pozicije hrvatskog naroda u BiH.

U svom prvom obraćanju nakon protuustavne i nezakonite pobjede za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, isključivo bošnjačkim glasovima, Hrvatima u Središnjoj Bosni, a tako i Travniku, poslao je posebnu poruku. Stoga se i mi njemu obraćamo te poručujemo da nema podršku Hrvata Travnika, a to jasno pokazuju rezultati proteklih izbora gdje su Hrvati Travnika dali potporu dr. Draganu Čoviću od preko 90 posto, kao i činjenica kako je dr. Dragan Čović najviše glasova u Središnjoj Bosni osvojio upravo u Travniku.

Željko Komšić u razdoblju od osam godina dok je bio član Predsjedništva BiH, a i prije toga, kao i nakon toga, nikada nije spomenuo niti jedan zločin počinjen nad Hrvatima Travnika, a niti išta konkretno uradio da se počinitelji monstruoznih zločina nad Hrvatima Travnika i Središnje Bosne, većinom počinjenih od strane Armije BiH, sankconiraju. Željko Komšić nikada niti jednom riječju nije spomenuo oko 20 tisuća protjeranih Hrvata iz Travnika od strane njegovih suboraca iz redova Armije BiH. Željko Komšić nikada niti jednom riječju nije spomenuo više tisuća spaljenih, srušenih i opljačkanih domova Hrvata Travnika od strane zločinačkih hordi Armije BiH. Željko Komšić nikada niti jednom riječju nije spomenuo Miletiće, Bikoše, Brajkoviće i mnoga druga stratišta Hrvata u Travniku. Željko Komšić nikada niti jednom riječju nije spomenuo osam Hrvata povratnika ubijenih nakon rata u Travniku. Za sve navedeno, a i mnogo toga, nitko nikada nije odgovarao. To Željka Komšića ne zanima. Ne iskazuje nikakav interes ili empatiju. S obzirom na dosadašnje izjave, sigurno je i ponosan na krvavi pir zlotvora i zločinaca iz Armije BiH. Kao što su se njegovi suborci 1993. godine protiv Hrvata služili tenkovima i puškama, sada se isti u 2018. protiv Hrvata služe njime kroz neustavne poteze i izborni inženjering. Kao što je 1993. Željko Komšić vjerojatno bio ponosan na njihova zlodjela nad Hrvatima, tako je i danas sigurno ponosan na preglasavanja, omalovažavanja i ignoriranja političke volje Hrvata. Međutim, kao što ni krvnici 1993. nisu uspjeli napraviti državu BiH i općinu Travnik bez Hrvata, tako ni „građani“ i „patriote“, a u biti bošnjački nacionalisti i fundamentalisti, to neće uspjeti 2018.

artinfo.ba

 

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17