logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

NAKON GRUDA I ČAPLJINE: Komšić proglašen nepoželjnim i u Posušju

posusje

Jedan od dvoja novoizabranih bošnjačka člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Željko Komšić, nije dobrodošao ni u Posušje. Treći je to grad, nakon Grude i Čapljine koji je Komšića proglasio nepoželjnom osobom na svom teritoriju. Komšić je tako postao prva nepoželjna osoba u povijesti Posušja.

Osoba koja iz dana u dan radi na dekonstitutivnosti Hrvata u BiH, koja koketira sa svojom nacionalnosti ovisno o trenutnim potrebama i koja je po treći put bošnjačkim glasovima uzurpirala mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH ne može predstavljati hrvatski narod u Bosni i Hercegovini i nikada neće biti dobrodošla u naše Posušje.

Na ovim izborima Posušje je jasno reklo tko je hrvatski član Predsjedništva BiH. Skoro 90% birača dalo je potporu dr. Draganu Čoviću i političkim strankama okupljenim oko Hrvatskog narodnog sabora.

Odlučno i hrabro stojimo uz HNS i predsjednika Čovića u daljnjoj borbi za jednakopravnost i konstitutivnost Hrvata u Bosni i Hercegovini. Budimo ustrajni u zalaganjima za pravedna, logična i ustavna zakonska rješenja izbornog procesa kako bi u što skorijem roku nadišli ovu anomaliju koja omogućuje brojnijem narodu da majorizira malobrojniji birajući mu predstavnike.

Općinski načelnik, Branko Bago

artinfo.ba | preuzeto s portala poskok.info

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17