logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

ČLANOVI PREDSJEDNIŠTVA BiH U ARGUMENTIMA NAŠE TV: Novinari i urednici vodećih hrvatskih medija u BiH večeras propituju Čovića

covic izetbegovic

Gost ovotjednog izdanja političkog magazina Argumenti Naše tv je hrvatski član Predsjedništva BiH, predsjednik HNS-a i HDZ BiH dr. Dragan Čović. Urednik i voditelj emisije Milan Šutalo u goste je pozvao i novinare i urednike vodećih hrvatskih medija u BiH; Zorana Krešića iz Večernjeg lista, Manuelu Bojo glavnu urednicu Radija Herceg Bosne i Juricu Gudelja, urednika portala Dnevnik.ba, kako bi unakrsno propitivali Čovića o aktualnim političkim i inim temama, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Inače, u naredne tri emisije Argumenti će ugostiti sva tri člana Predsjedništva BiH kako bi odgovarali na pitanja novinara o tome što su učinili i kako su vodili zemlju u proteklom četverogodišnjem mandatu.

Tako je u izdanje političkog magazina Argumenti 18. rujna pozvan bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, a poziv za gostovanje u Argumentima 25. ovog mjeseca upućen je srpskom članu državnog vrha BiH dr Mladenu Ivaniću.

Argumenti su na programu Naše tv večeras od 20 sati. /HMS/

artinfo.ba | preuzeto s portala hms.ba

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17