logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Sunano

7°C

Kiseljak

Uglavnom Sunano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Bradara: Tražiti rješenja na načelima kompromisa

bradara i izaslanstvo

Predsjedateljica Bradara s izaslanstvom Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe

U sklopu posjeta Bosni i Hercegovini članovi Konresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe (VE) sastali su se danas 25. lipnja, s predsjedateljicom Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidijom Bradara. Izaslanstvo Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti VE predvodio je Anders Knape, predsjednik Vijeća lokalnih vlasti, a uz ostale, u izaslanstvu je bio i dr. Franz Schausberger, savjetnik povjerenika Europske unije za proširenje.

Razgovaralo se o aktulnom političkom stanju u BiH i Federaciji BiH, Izbornom zakonu BiH kao i prilikama u Mostaru. Nakon što je predsjedateljica Bradara goste upoznala s radom Doma naroda Parlamenta Federacije BiH te stanjem u Federaciji BiH, razgovaralo se o mogućnostima riješavanja aktualnih pitanja. Zaključeno je kako bi sva buduća rješenja trebala sadržavati načela kompromisa i uvažavanja kao jamca njihove opstojnosti i provedbe.

Članovi Konkresa lokalnih i regionalnih vlasti VE i ovom su prilikom izrazili spremnost pomoći vlastima u BiH u započetim reformskim procesima ali i u rješavanju otvorenih političkih pitanja.

artinfo.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17