logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

3°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Vlada ŽSB: Povećanje koeficijenata zdravstvenim djelatnicima

km maska

Vlada ŽSB ovlastila je u srijedu svoj pregovarački tim da ponudi Neovisnom strukovnom sindikatu radnika zaposlenih u zdravstvu konačnu ponudu, a to je povećanje koeficijenata za obračun plaća za 0,2, prenosi Fena.

Vlada je na izvanrednoj sjednici ovlastila Pregovarački tim na potpisivanje kolektivnog ugovora o pravima i obvezama poslodavaca i radnika u oblasti zdravstva na području ŽSB, koji će važiti do 1. siječnja 2019. godine.

Vlada je danas, također, primila k znanju informaciju o problemu otkupa maline u Županiji, a donesen je i zaključak da resorno ministarstvo održi sastanak i obavi razgovore s udrugama uzgajivača malina i poseban sastanak s otkupljivačima malina, a s ciljem uvida u stvarno stanje situacije na terenu.

Na prijedlog Ministarstva gospodarstva, Vlada je donijela odluku o dodjeli koncesije za istraživanje i eksploataciju mineralne sirovine kamena krečnjaka i dolomita na lokalitetima Rastovice i Krčevine, općina Kreševo, a koncesija se dodjeljuje privrednom društvu "BFS" d.o.o. Sarajevo.

artinfo.ba

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17