logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

7°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Merdžo: HNS će pomoći svim Hrvatima kojima stignu nove optužnice

merdzo

"Informacije o novim optužnicama protiv Hrvata odavno kolaju u javnosti. Mislim da treba ozbiljno prići tim informacijama i pripremiti ljude. U HNS imamo određene odjele i institucije koje pomažu ljudima u određenim pripremama kako se braniti i obraniti" kazao je za Novu TV glavni tajnik Hrvatskog narodnog sabora BiH Josip Merdžo.

"Očekujem da šok i ogorčenost koje smo doživjeli posljednjih dana budu transformirani u odlučnost, koja će nam pomoći da nastavimo borbu zajedno s hrvatskim institucijama", poručio je Merdžo na pitanje o očekivanjima od sastanka s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem, koji bi se trebao održati u utorak.

Na kraju je poručio da vjeruje kako će sastanak s Plenkovićem dati konkretne rezultate, a ne više samo obećanja. Što se revizije presude šestorci iz BiH tiče, Merdžo je rekao da je to posao pravnika.

Podsjetimo, hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u ponedjeljak u Mostaru da će Hrvatska podupirati BiH i učiniti sve kako bi Hrvati u toj zemlji bili ravnopravni s Bošnjacima i Srbima.

Plenković je stigao u Mostar u misiju smirivanja bosanskohercegovačkih Hrvata zabrinutih zbog mogućih posljedica osuđujuće presude Haškog suda njihovim bivšim vojnim i političkim čelnicima.

artinfo.ba | preuzeto s portala bljesak.info

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17