logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Doživite čaroliju adventa na Trgu bana Jelačića

advent u zagrebu za najavu

Ekološka udruga "Eko srce" iz Gromiljaka ove godine pripremila je organizirani jednodnevni izlet u Zagreb. Svi zainteresirani za ovo putovanje mogu se javiti Mirjani Barbić na telefon 063 339 461. Polazak autobusom je 16. prosinca 2017. godine (subota) u 5,30 sati, a kreće se ispred Osnovne škole Gromiljak. Vrijeme povratka iz Zagreba će se utvrditi dogovorom putnika. Cijena povratne karte je 38 KM po osobi.

Advent u Zagrebu svake je godine sve raznovrsniji, no središnje mjesto radnje uvijek je isto - Trg bana Josipa Jelačića.

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih zalogajčića,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra zabava neizostavna!

Kao i uvijek, veliki adventski vijenac postavljen je oko Manduševca, a prva će svijeća biti zapaljena 2. prosinca u 17 sati. Svakog vikenda prema Božiću bit će upaljena dodatna svijeća, sve do nedjelje 24. prosinca 2017., koju će manduševački adventski vijenac dočekati u punom sjaju.

artinfo.ba

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17