logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

22°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

Akcija za Velida se nastavlja: "Veterani" i "Teletabisi" pobjednici turnira

turnir za velida

 

Ekipa, kako se sami nazivaju, veterana, "Nema labavo" pobjednik je humanitarnog turnira koji se protekla dva dana održavao u gradskoj dvorani u Kiseljaku. U finalu su pobijedili Mladež HDZ BIH dok su među dječjim ekipama najbolji bili "Teletabisi". Rezultat je naravno bio najmanje važan jer je turnir osim dobre zabave imao humanitarni karakter.

Naime, PuŁjić Robert, Daniel Remić i Vlatko Bošnjak isti su organizirali za prijatelja, kiseljačkog srednjoškolca Velida Čehajića koji je cijeli život u kolicima a skupa operacija u Beogradu nudi nadu da će Velid ipak dobiti priliki da prohoda. Stoga je koatizacija od svih 39 prijavljenih ekipa kao i svi prikupljeni prilozi namijenjena za operaciju koja iznosi 20 000 eura.

Premda su organizatori zadovoljni odrađenim, prikupljeni prilozi neće biti dovoljni stoga još jednom pozivaju sve zainteresirane da pomognu i uplate novac na žiro račun. "Ovu priliku koju Velid ima ne smijemo propustiti" poručuju organizatori akcije koji su mjesecima nesebično pripremali turnir te privukli preko 200 igrača koji su se prvenstveno iz humanih razloga odazvali i zabavili publiku svojim malonogometnim vještinama. Kao i uvijek, odazvale su se i kiseljačke mažoretkinje te plesni klub LDF.

Organizatori zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli a posebno  tvrtki Tilea.


 

 svi-za-velida.jpg

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17