logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Sunano

30°C

Kiseljak

Uglavnom Sunano

Zajedničkim snagama za bolje sutra mladih u Kiseljaku

mladi kiseljak

U srijedu, 17. svibnja, u prostorijama Srednje strukovne škole Fojnica u Kiseljaku održana je treća, posljednja radionica u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje koji već četiri godine realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Na radionici koju su održali vršnjački edukatori Jelena Grebenar, Franka Miloloža, Katarina Troglić i Strahinja Savić s učenicima se kroz konkretne vježbe i primjere razgovaralo o načinima i strategiji individualnog rada, te rada u grupi. Kroz zanimljive vježbe učenici su rezimirali teme o slobodnom vremenu i ovisnostima uopće, vršnjački edukatori za vrijeme treće radionice imali su cilj potaknuti učenike na zdrave životne navike te im pomoći u organiziranju kvalitetnog slobodnog vremena, kao i razvijanje socijalnih i komunikacijskih vještina s ciljem pozitivnog utjecaja na rast i sazrijevanje mladih.

Osim radionice, vršnjački edukatori iskoristili su priliku učenicima medicinske, farmaceutske i hotelijersko-turističke škole predstaviti petodnevni ljetni Offline kamp koji će se održati od 5. do 9. srpnja kao završna faza projekta na kojem će sudionici projekta kroz vježbe, radionice raditi na razvijanju socijalnih vještina.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. još jednom se zahvaljuje ravnatelju Srednje strukovne škole Fojnica u Kiseljaku, gosp. Miri Raši, te pedagogici gđi. Moreni Bojo na otvorenosti, suradnji i želji da zajedničkim snagama kreiramo bolju budućnost mladih- na kojima svijet ostaje.

artinfo.ba | preuzeto s www.mladicentar.org

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17