logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Mjestimini Pljuskovi

16°C

Kiseljak

Mjestimini Pljuskovi

Kiseljak domaćin federalnog natjecanja iz pružanja prve pomoći

pruzanje prve pomoci

Crveni križ Kiseljak će u subotu 20.5.2017. godine biti domaćin 20. jubilarnog federalnog natjecanja iz pružanja prve pomoći. Natjecanje će se održati u prostorijama Srednje škole "Ivan Goran Kovačic", u Parku Generala Filipovića te u Parku Josipa Baća, sa početkom u 11 sati.

Kiseljak je dobio tu čast da u kategorijama omladine i podmlatka ugosti 18 pobjedničkih ekipa Županijskih natjecanja koje će se boriti za odlazak na Državno prvenstvo iz pružanja prve pomoći. Također, u 10:30 sati bit će organizirana i povorka svih sudionika kroz Kiseljak koju će predvoditi kiseljačke mažoretkinje.

Generalni pokrovitelj natjecanja je Općina Kiseljak a natjecanje je zasigurno odlična promocija i prilika da dokažemo da je Kiseljak grad koji zahvaljujući dobroj volonterskoj organizaciji, sponzorima i svim sugrađanima može biti odličan domaćin ovakvih događaja.

Kiseljak će također imati i svoje predstavnike, pobjedničku ekipu u kategoriji omladine koja će se boriti za dobar plasman.

Iz Crvenog križa pozivaju sve suradnike, sugrađane i zainteresirane da svojom nazočnošću podrže i uveličaju ovaj događaj. Proglašenje pobjednika je planirano za 17 sati.

artinfo.ba/im

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17