logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

10°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

U Kiseljaku održan humanitarni, plesno-scenski spektakl

koncert-plesni

Gradska dvorana u Kiseljaku sinoć je ugostila pravi plesno-scenski spektakl. Naime, Plesni klub "Let's dance forever" Kiseljak uz pokroviteljstvo Općine Kiseljak i suradnju Crvenog križa Kiseljak i Srednje škole Kiseljak, sinoć je organizirao humanitarno- plesni koncert.


LDF „Kiseljak“ je član najveće plesne obitelji u Bosni i Hercegovini pod okriljem plesnog centra LDF koji od 1997. godine djeluje i u Kiseljaku, tako da je i ovaj koncert bio svojevrsna obljetnica odnosno slavlje povodom 20 godina uspješnog rada i djelovanja.

Klub se sinoćnjoj publici predstavio u različitim plesnim stilovima poput freestyle-a, hip-hopa, najljepšeg dvoranskog sporta - latino plesa , cheerleadinga te mnogih drugih. Nastupili su brojni veseli i rasplesani team-ovi iz Kiseljaka, od najmlađih do onih odraslih te najboljih plesači LDF- a iz Novog Travnika. Da večer bude još ljepša pobrinuo se tim salona vjenčanica "Arijana" iz Kiseljaka koji je bio zadužen za izgled svih sudionika ali i održao jednu mini modnu reviju vjenčanica te svečanih haljina dok su  volonteri Crvenog križa kratkom prezentacijom predsatvili svoj rad i djelovanje.

Osim prekrasne večeri, puno dobrog plesa te odlične zabave, ono najvažnije je da je humanitarna akcija uspjela. Naime, volonterima Crvenog križa Kiseljak prikupljali su sredstava za socijalno ugrožene obitelji Kiseljaka dok su volonterima Srednje škole Kiseljak pomoć prikupljali za školskog prijatelja Velida Čehajića. Organizatori su se prigodnim zahvalnicama zahvalili predstavnicima Općine Kiseljak, Crvenog križa, Srednje škole, Foto studija Pavlović, Emanuelu Miličeviću, gošćama iz Novog Travnika ali i svom treneru Dejanu Brkiću kojemu je ekipa juniorki, djevojaka koje su najviše zaslužne za sinoćnji koncert, posvetila i nekoliko motivnih redaka.artinfo.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17