logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

26°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

Kiseljak: D&A Centar organizira druženje sa mališanima

lacalut

RODITELJI, dana 21.04.2017. godine D&A Centar organizirat će druženje sa malom rajom u suradnji sa LACALUT-om, jednim od vodećih brandova na polju oralne higijene. Osim druženja sa našim doktorima i asistenticama, učenje uz igru, djecu će zabavljati maskota LACALUTA, a za mališane će biti spremni i prigodni paketići!

Rad sa djecom, pristup i strpljenje je nešto na što smo posebno obratili pažnju. Tu smo kako bi djeci odlazak stomatologu prezentirali kao zabavan odlazak na neko lijepo mjesto, čime značajno se umanjuje otpor i strah u budućnosti. Posjetite nas s djecom kako bi dijete uvidjelo u svom prvom iskustvu da stomatolog nije neki „strašni čiko“ kod kojeg se ide po kazni ako nisu prali zube.

Važno je napomenuti da je potrebno prijaviti se kako bi Vam dodijelili termin (za prijavu je potrebno samo ime djeteta i godine). Grupice će biti napravljene s obzirom na godine. Prijaviti se mogu djeca između 5 i 8 godina . Naravno možete tražiti termine koji Vam odgovaraju i dobiti ćete ih ukoliko nisu popunjeni.

Ulaz slobodan od 14.00 do 16.00 sati

Rezervacije na tel. 030/33 44 55 ili u inbox.

https://www.facebook.com/events/982384735196574/

 

artinfo.ba

 

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17